Casino van Saint Vincent

Kraskaart: Hoe te spelen? Kras en win

De krasloten danken hun succes aan de eenvoud van het spel en de te winnen rijke prijzen. Hieraan moet ook de grote verscheidenheid aan kaartjes worden toegevoegd, geschikt voor elke portemonnee en voor elk type gokker. Als de meeste van de verkochte krasloten die zijn van de prijs tussen 0,50 € en 2 €, zijn er vele andere van 5 € en 10 €, met bijzondere verwijzing naar de krasloten “Billionaire” en “Mega Billionaire” ‘.

Speel online je favoriete krasspellen!

Maar hoe speel je krasloten? De spelregels veranderen van kaart naar kaart, hoewel de meeste van hen verwachten dat je wint als er drie identieke symbolen op het krasgedeelte verschijnen en je een prijs wint die bij dat symbool hoort. Er kan worden gezegd dat in het algemeen elk type kraskaart een verband biedt tussen symbolen en prijzen en dat de instructies ervan altijd op de achterkant van het kraskaartje staan.

Krasloten online

Sinds enkele jaren is het mogelijk om online krasloten en in het bijzonder de papieren krasloten in hun virtuele versie te spelen. Tussen de ene weddenschap en de andere hebben Italiaanse gokfans de mogelijkheid om online krasloten te spelen, in totaal comfort en veiligheid. Gemak omdat online krasloten de noodzaak om naar de tabakswinkel of gokwinkel te gaan niet meer nodig hebben, en niet meer vuil hoeven te worden met grijs stof.

In totale veiligheid, aangezien AAMS of de Autonomous Administration of State Monopolies garandeert dat online krasloten die worden verkocht op geautoriseerde spelportals (dus met het AAMS-merk op de voorpagina) alle correctheidsvereisten van het spel zelf bieden.

Naast de krasloten die gelijk zijn aan de papieren, is het tegenwoordig mogelijk om verschillende online krasloten te spelen en met geheel andere afbeeldingen dan de papieren, die zelfs geanimeerde afbeeldingen en geluidseffecten bevatten.

Tags

Deel deze post:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest