Martingale roulette systeem

Het Martingale systeem is voor nieuwkomers bij het spelen van roulette (maar ook enkele andere spelen) zeer populair. Professionele spelers die een manier zoeken om hun spel te verbeteren kijken echter niet om naar Martingale, omdat het volgens hen een simpel systeem is en lang niet het beste om veel geld mee te verdienen.

Het principe van Martingale

Als je het Martingale systeem volgt zet je altijd in op een kleur (rood of zwart) of een andere optie met een kans van 50/50. Je blijft je inzet verdubbelen bij verlies totdat je wint. Zo maak je altijd winst of win je je verlies terug. Er zitten echter enkele nadelen aan dit systeem.

De tafellimiet

Het eerste probleem is het tafellimiet. Er is zeker een kans dat je in een verliezende reeks zit wanneer dit limiet bereikt wordt. Op dit punt zal je achterblijven met grote verliezen, omdat je telkens je punten bleef verdubbelen. Een voorbeeldje van het oplopen van je inzet:

● Inzet 1: 5 euro.
● Inzet 2: 10 euro.
● Inzet 3: 20 euro.
● Inzet 4: 40 euro.
● Inzet 5: 80 euro.
● Inzet 6: 160 euro.
● Inzet 7: 320 euro.
● Inzet 8: 640 euro.

Als je beseft dat je bij deze reeks speelt voor een winst van slechts 5 euro dan is het risico toch wel erg groot! Uw gedachte is nu misschien dat u door met een groter bedrag te beginnen uw risico kunt overbruggen. Echter zal het risico gelijk met de mogelijke winst stijgen. Bovendien is de tafellimiet sneller bereikt met een hoger inzetbedrag.

Wat nu?

Er bestaat twee veiligere manier op Martingale te spelen; het verkapte Martingale systeem en het Paroli (ook wel omgekeerde Martingale). Bij het verkapte Martingale systeem manier stel je een limiet aan het aantal keren dat je het bedrag verdubbeld. Op deze manier voorkom je een te hoge inzet. Ook al lijkt dit systeem minder effectief dan het normale Martingale, in werkelijkheid is het even effectief door het lagere risico.

Het Paroli werkt als volgt: je verdubbelt enkel het bedrag wanneer je wint. Deze manier is veiliger, omdat je inzet niet uit de hand kan lopen. Je hebt echter niet meer kans op winst dan op verlies.

Systemen

Er zijn echter meer systemen waarmee je Roulette voor geld kunt spelen. Houdt echter rekening mee dat geen enkel systeem je winst gaat garanderen. Roulette is en blijft een kansspel. Maar wel een van de allerleukste spellen die je online kunt spelen. Zorg er dan ook voor dat het leuk blijft om Roulette online te spelen.

Tags

Deel deze post:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest