Kraskaart: Hoe te spelen? Kras en win

Spellen met verschillende inzetmogelijkheden

Pokerinstructies – Texas Hold’em-versie

Het spel Texas Hold’em poker zelf heeft vele varianten, waarvan de meeste afhankelijk zijn van hoe de inzet is gedaan. Het is erg belangrijk dat je begrijpt hoe je poker speelt in deze verschillende variaties.

Tijdelijk poker

Er kunnen maximaal vier inzetten worden geplaatst in elke limit poker inzetronde. In No Limit en Pot Limit Poker is er geen limiet aan het aantal keren dat een speler kan verhogen, terwijl in deze spellen de speler niet kan beperken hoe vaak een speler kan verhogen in No Limit en Pot Limit poker. Zowel de inzet als de verhoging worden voor aanvang van de limietpokerwedstrijd overeengekomen. Bijvoorbeeld, in 1/2 van de limiet moeten inzetten en verhogingen hetzelfde zijn. Er zal niets meer en niets minder zijn. De totale inzet en verhoging moet 2 zijn aan het einde van het spel, dat wil zeggen in de laatste twee ronden.

Het gebruik van marihuana beperken

Als je pot-limit speelt, heb je de mogelijkheid om je inzet te verhogen tot het totale bedrag van de pot. Voorbeeld: Als de totale pot 30 is en de eerste speler in de inzetronde 10 inzet, kan de tweede speler 20 (30-10) inzetten, wat zijn deel van de uitbetaling is, en dit met hetzelfde bedrag verhogen. Tel het totale bedrag van de bank op toen de actie bij hem kwam, inclusief zijn betalingen en hun verhoging met hetzelfde bedrag. In Pot-Limit is er geen limiet op het aantal verhogingen tegelijk.

Er zijn geen beperkingen.

De no-limit versie van Texas Hold’em poker kent geen verwerkingsbeperkingen. In elke ronde kan elke speler elk bedrag inzetten, inclusief zijn hele stapel. De minimale inzet moet echter hetzelfde zijn als voor de big blind.
• Jaloezieën hebben jaloezieën nodig.
• U kunt ofwel het inschrijfgeld betalen aan de big blind, of u kunt blijven zitten en wachten tot de big blind uw positie bereikt om late toegang te voorkomen, vooral voor spelers die de blinds willen vermijden. Een laatkomer heeft de mogelijkheid om: • de big blind te sturen • te wachten op de big blind.
• Als een speler besluit te wachten op de big blind, gaat hij zitten en kan hij niet deelnemen totdat de big blind in zijn plaats verschijnt. Als een speler lange tijd aan tafel zit en de big blind mist, mist hij ook de small blind en de dealer. Als je de blinds hebt gemist, moet je een passende “dead”-inzet naar de grote blind en de kleine blind sturen als je de blinds verliest.

Koekenpannen op kop en zijkant

De speler hoeft niet te folden als hij geen chips meer heeft om in te zetten. Hier is een voorbeeld: Speler B heeft een stapel van Rs 100, maar de huidige inzet van speler A is Rs 200. Speler B kan maar liefst 100 roebel riskeren door één weddenschap te plaatsen. De pot is nu verdeeld in twee delen: het hoofdgedeelte en het zijgedeelte. Totdat speler B all-in gaat, worden alle chips in de hoofdpot weggegooid. Aangezien speler A echter 200 roebel heeft ingezet, wordt slechts 100 roebel van zijn inzet (het bedrag van de inzet van speler B) in de hoofdpot geplaatst en 100 roebel in de zijpot. De inzet per ronde gaat door op Rs 200 en elke inzet wordt gelijkelijk verdeeld over de banken. Volgende rondes plaatsen alleen inzetten in de zijpot.

Speler A krijgt alle chips als hij de beste hand heeft (zowel de hoofd- als de zijpot). Als speler B wint, krijgt hij alleen de hoofdpot; de zijpot wordt echter toegekend aan de speler met de op één na beste pokerhand.
Wanneer een groot aantal spelers all-in gaat, ontstaan ​​er veel extra potten. Zowel de hoofd- als de zijpot staan ​​open voor alle spelers in de inzetrondes. All-in spelers winnen alleen de hoofd- en zijpotten die zijn gemaakt totdat ze all-in gaan.

Hoe Omaha Poker Online te spelen

Omaha Poker (ook bekend als Omaha Hold’em) is een vorm van poker die lijkt op Texas Hold’em. Als je poker wilt leren, moet je eerst de verschillende soorten poker begrijpen. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat spelers in Omaha vier pocket- of hole-kaarten krijgen in plaats van twee. Spelers kunnen slechts twee van hun vier hole cards en drie van de vijf gemeenschappelijke kaarten op tafel gebruiken om combinaties te vormen. De pot wordt gewonnen door een hand met vijf kaarten erop.

Gameplay in Omaha High / Low: In andere spellen wordt de beste hand toegekend, maar in Omaha High / Low wordt zelfs de slechtste hand gewaardeerd. De pot is gelijkmatig verdeeld tussen de bovenste en onderste handen. Een speler kan een hand van vijf kaarten maken met slechts twee van zijn vier gesloten kaarten en drie van de vijf gemeenschappelijke kaarten op tafel bij het spelen van Omaha Hi / Lo.

Tags

Deel deze post:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest